I hate you, youtube....

Av någon wierdo anledning så kan jag inte logga in på mitt youtube-konto för att lägga upp filmer... Google-kontot kommer jag åt, och det är ju egentligen samma sak, men när jag gjort klart filmen i moviemaker och klickar på publicera så kommer det upp en ruta att jag måste logga in på mitt YT-konto, vilket det har gjort tidigare också men skillnaden nu är att den vägrar släppa in mig så jag kan publicera den satans filmen!! Har provat återställa lösenord och hela kalaset, men det vill ändå inte samarbeta. Suck.. Jag som var i full gång med att båda publicera filmen från senaste tävlingen och från dagens programridning!
 
Men det får väl helt enkelt vänta, eller så får jag försöka lösa det på annat håll. Programridningen idag gick iallafall bra! Vi har inte varit innanför de vita staketen sen i mitten av oktober och jag tycker att vi båda gjorde ett godkänt jobb! I ett dessutom nytt program för oss båda, nya uppdaterade LB:2. Lite småmissar drog vi såklart på oss men det kan man väl inte begära annat när det är 4 månader sen vi red program. 66,5% red vi iallafall hem och det kan jag tycka är godkänt för säsongsdebuten!
 
Eddie idag ↑

Tränings-lördag ✔

Idag har det varit en lördag i stallets tecken! Annika har varit ute och hållt dressyrträningar´och jag har varit i och ur sadeln 3 gånger idag. Eddie var först i turordningen och han skötte sig helt ok, han var fin imellanåt men lite lat och bekväm av sig.. Kommande pass står påskjut och power i bakkärran högst upp på prioriteringslistan! Théa gick ut som nummer två och hon är riden i ca en vecka efter hennes tråkiga uppehåll, Katja var här och utförde kiropraktik förra veckan och nu är hon ÄNTLIGEN under igångsättning! Självklart så var hon ju inte med och dressyrtränade på de villkoren, utan hon fick ett lugnt, kort pass med fokus på låg rund form och lösgjordhet i sidorna! Hon sköter sig helt över förväntan och man kan verkligen inte tro att hon har vilat ett helt år och bara ridits lite sporadiskt därimellan. Ska bli SÅ kul att komma igång med henne igen!
 
Sist ut för dagen var Beeche, Eddies älskade vita ponny ;) Hans kära matte har opererat foten så jag får agera reservpilot tills hon är rid-duglig igen! Det är lite nostalgi att rida ponny igen, det är en speciell feeling ;) även om Beeche är maxad D-ponny så är det ändå en jädra skillnad i jämförelse med Eddie, hahah! Har ridit honom hela veckan och kommer fortsätta med det tills Thessan är redo att ta över spakarna igen :) Imorgon blir det en riktig lazy-sunday ridmässigt, hästarna ska få ta det lite lugnt efter träningarna idag. I övrigt blir det full fräs med stallfix och så ska jag helst hinna få klippt båda hästarna! Vi får se vad tiden räcker till..
 
 

RSS 2.0