Pay & Ride, 21/2 2016

Nu hörreni har jag fått lite bukt med Youtube.. Jag kommer fortfarande inte in när jag ska publicera en redigerad film från moviemaker men imed jag är inloggad på mitt Google+ konto på chrome så kommer jag ändå åt YT och kan därigenom ladda upp filmena, tyvärr endast helt oredigerade.. Men hey, det är bättre än inget alls right?
 
Programridningen gick iallafall som jag skrev i det tillhörande inlägget bra! Vi har ju som sagt inte ridit progam för domare på 4 månader och vi red ett nytt program för oss båda, nya uppdaterade LB:2an och skrapade ihop 66,5%.
De mest markanta missarna var väl första mellantraven där han blev lite väl ambitiös och gasar på så han tappar balansen! Men inte kan man väl gnälla när man har en häst som brister för att han försöker alldeles för mycket? ;) Vi ska bara lära oss att kontrollera all den viljan så blir det super! Även övergångarna galopp-trav-galopp på första diagonalen blir lite tokiga då vi fattar fel två gånger, annars mest lite småmissar såsom att han blir lite förböjd i ena galoppvolten och att han tvärar in rumpan lite på rakt spår, sånt som egentligen är lätt för mig att rätta till sålänge jag bara är med i gamet, men här verkar det mest som jag satt och funderade på vad jag skulle äta till kvällsmat eller något annat som för stunden är helt irrelevant... Skärpning, Kastman!
 

Och ignorera mamma som står och småpratar med någon bredvid... hahah

Kommentarer
Postat av: Emma Frankenberg

Ändå bra jobbat, det ser fint ut! 66% är ju inte dåligt i en debut.
Tycker din mamma som liksom rider på läktaren är så rolig, min mamma brukar göra likadant, haha.

Svar: Åh tack :D Haha ja det är så typiskt henne! Tror många mammor är likadana ;) Förresten, WOW vilken fin blogg du har!! :D Så välarbetad, och helt underbara bilder!
Malou Kastman

2016-03-14 @ 07:18:27
URL: http://emmafrankenberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0