Mitt bushjärta ♥

Dressyrdebuten är härmed avklarad! Inga procent att hänga i julgranen direkt men det hade jag inte förväntat mig heller, han var spänd och tittig men jag tyckte ändå att han gjorde det hela med godkänt resultat! Vi fick ändå 7 st 7or ;) Wohoo haha! Blev en hel del missar från både hans och mitt håll, men vi är ju trots allt nybörjare båda två på dethär! Vi ska lära oss tillsammans och vi ska bli BRA! :)
 
Josse har varit med och fotat idag så jag har massvis med fina bilder att visa er! De kommer delas upp i två inlägg för att det inte ska bli för mycket i taget. Filmen ska även upp på youtube och sen ut här på bloggen! Har även lite annan rolig uppdatering åt er som jag bara ska hitta tid att formulera ner i text. Känns som att jag har kommit in i ett bra bloggflow just nu och det märks också på statistiken, men ni är minsann inte generösa med kommentarer om man ska vara petig.. ;) Kom igen nu, det gör det hela så mycket roligare!
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Kul att ni provar på dressyr också! Jag försöker också lära mig ;) Det där med att sitta ner är inte lätt alltså..

Svar: Superkul faktiskt! Pappan har gått både svårklass hoppning och dressyr så han har ju det i sig :) Usch nej jag vet hur det känns.. Jag var totalt värdelös på att sitta ner i början! Men det är bara till att träna träna träna så blir det bättre :) Ha gärna ögon på dig som kan vara med och tjata och påminna så brukar det gå lättare!
Malou Kastman

2014-11-08 @ 20:01:36
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Helen

Snyggingar. Ska bli kul o se er nån gång in action på banan.
Kram

Svar: Tack :D Ja det är bara till att komma!Kram
Malou Kastman

2014-11-08 @ 21:04:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0