dagens ridning & lite annat onödigt

Fy för sören vad tunga ögonen var imorse, börjar känna av att det är långa dagar nu när vi närmar oss slutet på veckan! Idag har Totte fått leka hopphäst till hans egen förskräckelse, det är inte lätt att ta sig över hinder när man är rädd för bommar.. Till en början gick det ganska bra, men efter ett tag när vi började ändra hindernas utséende så tog rädslan över lite, hahah. Men i övrigt så var han väldigt fin att rida! Unicum fick också gå lite idag, dock var han väldigt sprallig då han tömkördes innan jag red och det tyckte han var väldigt underligt.. Så han var lite stirr och ofokuserad under passet. Astrid därimot gick som en klocka idag! Fick den känslan när man aldrig vill hoppa av utan bara fortsätta rida i all evighet, ni vet? underbart! Det var ett stort steg från igår när hon var, ja, så som bara Astrid kan vara ;) Ska se om jag kan packa på någon kameran imorgon så ni kan få lite ridbilder också!
 
Unicum idag!

Kommentarer
Postat av: lisa

OJ! JO, VÄLDIGT LIKA! :D

Lite "ekorrstuk" på den med.. och om du undrar, jag va före Tyra med hela ekorrgrejen, det var bara hon som gjorde det till en trend! Viktigt att reda ut den biten tycker jag ^^

2014-02-22 @ 22:53:20
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: alex - xelaaa.blogg.se

JAG kan fota dig idag ;)

Svar: ooh det får du jättegärna göra! :D
Malou Kastman

2014-02-23 @ 07:40:59
URL: http://xelaaa.blogg.se
Postat av: lisa

Haha, jaa.. galet! Conrad är alltid liten, jämfört med alla typ! Men det syns litegrann att Unicum är en större typ än vad Conrad är i kroppstypen, men endå tycker jag att han lyckas se rätt kompakt ut endå, som Conrad verkligen är!

HAHAHA, sant! ^^

2014-02-23 @ 22:09:11
URL: http://lisacandemyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0