29 november 2013

Att skapa någon vettig inledning på detta inlägget har jag konstaterat är totalt omöjligt efter att ha suttit och stirrat på en blank sida i alldeles för många minuter nu. De absolut extraordinära sakerna jag har åstadkommit idag är, sova, typ.. och vara ute en runda med hunden! Mamma kom in och väckte mig imorse och efter att ha övervägt i ca 3 sekunder så konstaterade jag att sängen var myyyyycket mer lockande än att åka iväg och handla mat..
 
Min mage kurrar oavbrutet och jag är deprimerad över att jag fortfarande inte har någon mössa eller återfunnet pannband i min ägo.. Skulle egentligen åkt till HEP efter matshoppingen, men nu valde jag ju att sova istället.. Ganska korkat val såhär i efterhand känner jag, men man ska aldrig lita på vad jag säger när jag är nyvaken och ligger i en varm gosig säng! Borde inte mamma ha lärt sig det vid detta laget?! Åh jag är för lat för mitt eget bästa...
 
Aja, idag är det fredag, och imorgon är det lördag (thank you doctor obvious). Men inte bara lördag, det är TÄVLINGSLÖRDAG! Gud som jag har längtat, det ska bli såååå himla roligt! Det enda jag inte ser fram emot är hur tidigt klockan kommer ringa... Men det är väl bara till att börja vänja sig igen! (och inte gå och lägga mig kl 3 på natten, as usual..)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0