trött chey

Jag ursäktar den urusla uppdateringen och skyller på att jag har haft fullt upp med annat än att sitta vid datorn den senaste tiden och jag har ingen inspiration till vad jag ska blogga om.. Ni får gärna hojta till om det är något speciellt ni vill läsa om!
 
Idag har jag sovit, sovit, och sovit. Var på fest hos en kompis igår och fick inte i mig allt för mycket sömn under natten då jag vaknade i princip hela tiden.. Det ledde till att när jag sen kom hem runt kl 4 på eftermiddagen så slocknade jag på soffan och sov tills kl halv 8 på kvällen.. Jag vet någon som antagligen inte kommer sova så mycket inatt, haha!
 
Imorgon så åker vi iväg till Helsingborg vid 9-10 någon gång, gud vad skönt det är att ha djursjukhuset så nära! Ni får hålla alla era tummar för att det ska gå bra imorgon, lilla Bambi.. ♥

Kommentarer
Postat av: Sarah sjöström

Är Spirit såld ? <3
Din blogg är bara BÄST !! :D

Svar: hon var egentligen såld och skulle åkt i fredags, men pga oseriösa köpare så är hon fortfarande kvar hos mig :) Åh tack så mycket, vad glad jag blir!! :D
Malou Kastman

2012-07-15 @ 21:45:37
Postat av: Clara filipsson

Åh jag Spirit hade verkligen passat som handen i handsken !
Jag söker en c-ponny att tävla och ha kul med .
Hon hade haft det kanon på gården jag hyr in min häst på ,finns padock ,ridhus ,massor av fina hinder och allt annat .
Hade hon varit 15 tusen billigare hade jag inte tvekat en sekund på att köpa henne !!
Din blogg är awesome !!<3
Kram

Svar: Det låter ju bra! Men priset är alltid diskuterbart om rätt hem dyker upp, ni är jättevälkomna att prova henne om ni vill :) skriv till mig på min mejl: [email protected] så kan vi prata vidare där.Tack så mycket!! kram :)
Malou Kastman

2012-07-15 @ 23:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0