häst eller åsna?!

Efter gårdagens ridpass börjar man undra.. Vi skulle testa att skritta ut en liten runda själva med mamma gåendes brevid då ingen annan skulle bara skulle skritta idag utan de skulle rida ordentligt. Så vi gav oss iväg men vi kom aldrig ifrån gårdsplanen.. haha! Jag kan meddela att det är en väldigt bestämd häst dethär, hon skulle minsann inte gå någonstans utan någon annan häst med sig!
 
Pga att hon inte får göra mer än att skritta så fick vi tyvärr "ge oss" då vi inte ville ta fighten med henne och riskera att hon drar upp skadan igen då hon gjorde häftiga tvärvändningar, stegrade sig och bockade iväg.. Så hon fick skritta omkring en stund i paddocken tills vi haffade Evelyn som skulle skritta av sin ponny efter sitt ridpass, så vi följde med dem ut. Och ni tror inte hon blev nöjd då? Hon gick snällt som ett lamm ca 10 meter framför Evelyn och John (hon har en aning längre ben och steg än hennes lilla lata b-ponny), de hade lika bra inte behövt vara där över huvud taget för hon är liksom inte beroende av någon när hon är väl ute, då går hon helt självständigt men det är precis som hon bara vill veta att de är med.
 
Suck.. Men ja, vi får hålla oss till att skritta ut med andra änsålänge då jag är så rädd att skadan ska börja gå åt fel håll igen om hon håller på och brallar, så denna konflikten får vi ta sen när hon är helt frisk! (och när jag har köpt en ny säkerhetsväst.. ehehe)
 
- Bild från igår, precis innan hon började hålla på och tramsa!

Kommentarer
Postat av: Helen

Haha.
Det är den hörnan jag menade :) Där finns något hemskt hästätande där som man inte kan gå förbi om man är ensam :)

Svar: hehe :) ja där måste finnas det!
Malou Kastman

2012-08-28 @ 18:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0