Hööks-wanties!

Nu när vi börjar röra oss mot höst-tider kliar det i mina shoppingfingrar igen... Alla höst/vinter-kollektioner drösslar in i butikerna och mitt ha-begär bubblar som vanligt över, jag får dock hejda mig och hålla mig till det som verkligen är nödvändigt.. Nu när ny inte så billig sadel är beställd så får jag försöka hålla i pengarna så gott det går :( Men fönstershopping är alltid tillåtet right? Här kommer lite grejer jag är sugen på från Hööks fall/winter collection 2015!
 
Fleece-filt från JH Collection
Men hallå, HUR SNYGG?! Denna kan jag faktiskt säga kommer finnas i min (hästarnas?) garderob inom en snar framtid, orkar inte hålla på med ländtäckesproblemen när man har enkelkåpad sadel... 449:- kostar den!
 
 
Fårskinns-boots
Mina absoluta favoriter, föredrar alltid boots med fårskinn! Dessa hade ju även väldigt bra pris, 249:-! Ett par bruna och ett par vita till träning vill vi ha ;) Svarta har vi redan så det räcker och blir över, hehe...

Damasker
För lata dagar när man inte orkar linda och det är för kladdigt för fluff-damaskerna...
449:- för fram och 499:- för bak!
 
Ridbyxor
Mina beiga från Kingsland har så att säga gett upp.. Dessa var i fin beige färg och hade snygga detaljer! 899:- kostar dessa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0