2014, året som gått - januari, februari, mars

Startade januari med att fira in det nya året i Norge tillsammans med min kärlek ♥ Eddie hade precis kommit igång och börjat hoppträna lite smått på låg höjd och Astrid bodde i mitt stall och trimmades och tävlades för fullt! Vi hade ett tag rejält med snö för att vara Skåne och jag planerade och laddade för fullt inför GHS!
 
Astrid på tävling i Åstorp!
 
Februari kickades igång med en photoshoot i snön med hästarna, jag började träna dressyr för Annika vilket är något av det bästa jag har gjort i hela mitt liv i hästväg, utan överdrift! Eddie hoppade klubbtävling för första gången och Astrid seglade över hinder på 145 cm på KG-träningarna! Jag och Eddie blev på allahjärtansdag påkörda och var åter igen tillbaka i skadeträsket... Åkte på bootcamp på Kvarnstena och fick för första gången upp ögonen för dressyren på riktigt efter många timmar i dressyrsadel på superfina hästar!
 
 
Mars började med att jag och Gisela shoppade loss på GHS! Astrid debuterade avd. A och placerade sig i sin första start, spenderade mycket tid på Kvarnstena och jag och Astrid debuterade innanför de vita dressyrstaketen! Théa flyttade upp till ÅPK för igångsättning efter höstens inridning och A fortsatte tävlas i både hoppning och dressyr. Eddie hade en relativt kort rehabperiod och började här så smått komma tillbaka på banan och hoppa lite smått och jag tävlade Budda inne på islandshästens dag i Helsingborg där vi placerade oss som 4:a bland ca 40 andra ekipage!
 
Jobbade även en hel del under årets första månader och var allmänt slutkörd med allting som var på gång med 3 hästar, träningar, tävlingar, jobb och pojkvän på distans...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0