Back to reality...

Jaha hörrni, då var semestern slut...
1,5 vecka har gått SÅ fort och jag har absolut ingen aning om vart tiden har tagit vägen... Vi har iförsig fått gjort väldigt mycket men det känns fortfarande inte tillräckligt, men jag tror dock aldrig att tiden kommer att bli tillräcklig tillsammans med den man älskar, man får aldrig nog av varandra och vill bara ha mer, mer och mer..
Vi har iallafall haft det kanonbra! Först hotell-helgen med uteliv för hela slanten! fester, reastaurangbesök, evenemang osv. Och sen byta ut det mot östkusten och skärgården, världens mysigaste sommarstuga, båtliv, fiske, grillkvällar, alltså åååh ♥ Jag vill bara stoppa tiden, skicka upp hästarna och sen hade allting varit perfekt ;)

Bussen beräknas stanna i Helsingborg om ca en halvtimme och då blir det direkt hem och svira om till ridkläder och åka upp och pussa och motionera fyrbeningarna, därefter hem för dusch och småfix och sen vidare ut för att sätta oss på en pizzeria och snacka skit för att fira bästa Josse som fyller 22 idag! Gosh, detta blir en lång dag.. Vi hörs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0