resultat: Åsbo RF

Hej på er kompisar! Sitter bänkad i soffan framför VM-sändningarna och skriver till er, har fått tag i både filmer och bilder sen igår så tänkte sätta igång och ladda upp dem också så ni kan få se!
 
Théa skötte sig över förväntan igår och satte en 8-felsrunda och en nolla! I första klassen fick vi en retlig förbismitning på trean (vi blev lika chockade båda två, hahah!) och en rivning på hindret efter, en annars fin och ganska rytmisk runda tycker jag! Inne på framhoppningen till runda nummer två så trodde jag att Théa skulle somna... Hon hoppade SÅ slött och var helt matt i kroppen, hon har ju sugit in så mycket nya intryck under dagen och var troligtvis helt slut i huvudet, men inne på banan taggade hon till igen och hoppade runt en felfri runda!
 
Hon är så snäll att ha med iväg denna hästen, lite skrikig ibland då hon hade med sin b-ponnykompis Cebbe som stod kvar i transporten (hon har aldrig åkt själv innan), men annars knatade hon runt nyfiket och tittade på omgivningen i lugn och ro! Det är trots allt första gången hon är iväg och hoppar på bortaplan, ja, är på bortaplan överhuvudtaget såhär över en dag bara! Coola lilla hästen :)
 
Fick en fråga i kommentarsfältet igår om vad det var Théa
hade i manen, det är ju bling såklart! Här har ni en närbild! ;) ↑

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0