Men 4:a är inte så illa pinkat det heller!

Hela dagen har kretsat kring "vi måste vara klara i tid så vi inte missar VM-finalen", och med det målet i sikte så fixades stallet i raketfart under förmiddagen och sen dess har vi suttit bänkade i soffan framför TV'n! Nu gick det ju tyvär inte riktigt som vi hoppats, men hallå, vilken merit att bara komma dit alltså! Och vilken utmaning att hoppa upp på helt okända hästar, rida omkring i 3 minuter, ta två språng på framhoppningen och sen gå in och hoppa en bana på 155 cm, shit! Det spelar ingen roll vad som händer, Roffe kommer alltid vara vår kung!
 
Annars då? Hästarna dressyrtränade för Annika igår och båda två var SÅ fina!!! Bilder och ev. film kommer upp på Eddie senare, kameran var tyvärr inte laddad till Théas pass... Jag sitter och försöker förtränga hur hungrig jag är genom att sitta och kika efter nya ridstövlar med skaft size längre så de slipper sluta en decimeter under knäet... #longlegproblems
Ska lämna in mina Tretorn och MountainHorse på lagning och sen åker nog alla tre ut på bloppis, så håll utkik!

Kommentarer
Postat av: olli o messil

Grymt av RGB att komma dit, det är ju en otroligt tuff väg! Men led verkligen med honom, nedslaget på O.E kändes mer än oturligt och orättvist och så otur att han fick Zenith så tidigt tror det hade kanske gått annorlunda om han hade fått chans att se någon annan rida honom :( Han förtjänade verkligen en medalj! Men 4 i världen är ju inte illa ;)hoppas verkligen han är nöjd med detta om några dagar och får chans att göra om det, han är verkligen värd en vm eller os medalj! Man ska ha tur också, de andra hade också i bommar på en del ställen men de låg kvar. Grymma Rolf Göran Bengtsson!

Svar: Helt sjukt grym!! Ja du har rätt i det du säger, tyvärr har man ju inte alltid tur i lottningar... Frågan är om han kommer det, jag har hört rykten om att detta blir hans sista VM pga hans dåliga ljumskar :( men man vet ju aldrig! Roffe, the one and only!!
Malou Kastman

2014-09-07 @ 21:06:37
URL: http://otroligavandringen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0