Underbara lediga måndag!!

Hej på er hörrni! Helgen har gått i ett och jag har knappt hunnit med själv känns det som, vi har flängt fram och tillbaka och hit och dit och outfitsen har varvats mellan glittrig ögonskugga och klackar till leriga ridskor.. Sist jag knappade här var i fredags innan träningarna och därefter har det varit totalt stendött, men Théa gick iallafall SKITBRA för Annika och Eddie gick, ehrm, mindre skitbra för att hålla det kort. Tråkigt när han gått så satans bra dagarna innan, men man kan ju inte alltid vara på topp! Vi tar nya tag och spinner vidare.
 
Lördagen gick i "en-helt-vanlig-tjej-som-inte-mockar-bajs-till-vardags" - tecken. Mamma var snäll och fixade stallet medans jag och Bella flängde omkring på Väla och shoppade onödigheter och nödvändigheter! Bla. så brände jag lite drygt 900:- på nytt smink inne på Kicks...... Den sved ganska så rejält, men nu har jag riktigt bra grejer och med tanke på hur sällan jag faktiskt sminkar mig så kommer det ju dröja lääänge innan jag behöver köpa nytt igen! Man får försöka se det positiva i det hela hahah... ;) Därefter var det party på kvällen och sen slog vi klackarna i taket på dansgolvet resten av natten! Ni kan ju gissa hur ont jag hade i fötterna när vi kom hem runt kl 5 på morgonen efter en hel natt i klackar... Tror jag föredrar att ha hälarna i motsatt riktning om jag ska vara ärlig ;)
 
Nu ligger jag och väntar på att mamma ska vakna (hon jobbar natt) så vi kan åka upp till stallet och rida ute i de underbart friska monsunvindarna som skåne bjuder på idag! Vem kom på idén att lägga nytt underlag i båda ridhusen utan att dubbelchecka med SMHI och Klart.se först för att se vilket väder som de tänkt leverera under just de dagarna?! ÅH......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0