Idag var han dyr minsann!

Äntligen helg och äntligen ett bra ridpass på mitt svarta fluffmonster! Idag rullade han på i ridhuset som om gårdagen aldrig någonsin ägt rum.. Han var fin och avslappnad i traven, HELT underbar i galoppen och tillochmed helt okej förbi bajstunnorna trots att han spände sig lite ;) Red igenom lite dressyrprogram och han var mer lyhörd än någonsin! Har han dåligt samvete sedan igår tro? hahah... Skämt å sido, det var iallafall skönt att få ett sånt här pass innan morgondagens dressyrträning, nu känns det iallafall inte helt hopplöst att lägga dyra pengar på träning!
 
Helgen bjuder somsagt på dressyrträning, men även shopping och tävlingstittande inne i Helsingborg på Swedish Riders Trophy-klasserna! Åh, jag ska hinna med att klippa Eddie också så han är fin till tävlingarna om 2 veckor! Inte till hans förtjusning dock, han är inte riktigt vän med dendär klippmaskinen tyvärr..
 

Kommentarer
Postat av: Caroline Bågfeldt

Men så orättvist. Vi har ju några tävlingar kvar men endast i typ 90/1m :((

Funderade på att åka till Åstorp, men vet inte om mamma är så sugen på det ;) haha

Svar: Ah, segt... Åstorp anordnar SUPERBRA tävlingar! Jag ska troligtvis tävla då :D Dock bara 100 cm då Théa bara är 4 och får inte lov att tävla högre hahah...
Malou Kastman

2014-10-25 @ 10:23:15
URL: http://carolinebagfeldt.se/
Postat av: Louice

Vart ska du tävla? ;)

Svar: Vi ska dressyra i Trolleholm den 8/11 och sen i Sösdala den 15/11! :)
Malou Kastman

2014-10-25 @ 19:25:08
URL: http://othello.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0