365 dagar.

Kan ni tänka er att för exakt ett år sedan, den 22 oktober 2013, startade min och Théa's resa tillsammans! För 365 dagar sedan så hade den lilla fisen ryttare på ryggen för första gången, tänk vad fort tiden går, och tänk så lättlärd hon är! Hon "reds" i några veckor där på hösten och ställdes sedan av för vintern (pga inga ridmöjligheter under vintermånaderna), sedan flyttade hon hem till mitt stall i april och sedan dess har vi bara kört på!  
 
När hon kom tillbaka och skulle ridas igång kunde hon varken arbeta i rätt i form eller hoppa, och idag trampar hon på som bara den i korrekt form och är tävlad felfria 100cm! Det är en helt okej utvecklingskurva på 6 månader ;) not to brag... Hon är en liten guldklimp dendär Loppan ♥ Nedan har ni ett gäng blandade bilder från första dag, för exakt ett år sedan!
 
 

Kommentarer
Postat av: Louice

Så kul att se bilder från innan å nu. Hon e jätte fin! :D känns inte som det redan har gått ett år sen du satte igång henne. Det har gått fort!

Vad e planerna för det komna året? :)

PS. Gå gärna in på min blogg. Behöver hjälp att komma igång med rubriker :p

Svar: Visst är hon :D Nej tiden har gått så sjuuukt fort! Den bara springer iväg. Rutin, rutin, rutin!! Rulla runt banor på 100/110 cm, hon har så enkelt för sig och inga problem med höjden så kommer nog ganska snabbt gå över på 110 och sen spinna där ett tag, sen får vi se hur hon utvecklas! Satsa på Breeders till hösten kanske? Vi får se :)
Malou Kastman

2014-10-27 @ 20:11:49
URL: http://othello.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0