Lite sne och ving..

Efter morgonens besök hos Kiropraktorn kan jag bara fråga migsjälv varför jag inte har gjort detta tidigare... Jag var som väntat sne, men ganska bra mycket mer än vad jag själv har insett! Kiropraktorn bad mig att blunda, ställa mig och gå på stället/skaka loss kroppen, snurra huvudet upp, ner, fram och tillbaka och sen ställa mig, vad jag ansåg, så rakt som möjligt. Nedan kan ni se resultatet, här säger min hjärna att jag står spikrakt. Stämmer inte riktigt va?
 
 
Jag har dragit två helt spikraka röda linjer, en precis över axlarna och en vid nyckelbenen, där kan ni se hurpass sne jag faktiskt är. Man kan även se det om ni tittar på glappen mellan mina sidor och armbågarna, hela jag är liksom lite bananböjd åt vänster! Både på längden som ni kan se men också åt sidan, vilket inte är lika lätt att se på en bild. Hade mitt face varit synligt hade ni också kunnat se att man ser höger öra mycket mer än det vänstra då jag var vriden i nacken där också, men nu såg jag ut som en överkörd snigel i ansiktet så jag tänkte vara snäll och befria er från den synen!
 
Han höll på ett bra tag och knackade och grejade och knäckte mina knän, höftparti, rygg, nacke, axlar och armbågar. Jag var redan mycket rörligare (problemet har varit att jag utan problem kan vrida mig åt höger men när jag försöker åt vänster så tar det stopp) efter första behandlingen och ska tillbaka för nummer två och tre på tisdag och fredag, ska bli spännande att se när det är färdigt! En sak jag är väldigt nyfiken på är knäna, jag berättade om mina problem och han sa att mina långa ledband kan han ju tyvärr inte åtgärda men han kan troligtvis fixa lita andra grejer som förhoppningsvis gör att jag inte kommer ha lika ont! Jag håller mina tummar och ser fram emot att se slutresultatet :)

Kommentarer
Postat av: Danai Doverholt

ÅÅh jag är exakt sådär sne fast åt andra hållet (högeraxeln trillar ner). SKa bli väldigt spännande att läsa om du tycker att det hjälper!

Svar: Ah där ser man! Jag ska tillbaka på fredag igen, då tänkte jag ta en ny bild med samma förutsättningar och se om det förändrats något! Då har jag fått 4 behandlingar so far :) Rörligheten var dock MYCKET bättre redan efter första gången!
Malou Kastman

2014-11-21 @ 16:30:09
URL: http://doverholtdanai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0