hemma och byter

Hallå på er! Live update straight from my bed från den evigt kidnappade datorn är det som gäller nu, ska försöka skriva så många inlägg jag orkar och kan komma på nu ikväll då det är full rulle om dagarna och så har jag ju som sagt, ingen tillgång till dator.. Och mobiluppdatering, hur kul är det?! mjaaa... Sover hemma inatt för att slippa gå upp omänskligt tidigt då det icke hästiga jobbet kallar imorgon mellan 08:00-16:30, därefter åker jag tillbaka till Kvarnstena igen och sätter igång med ridningen! 
 
Imorgon kommer äntligen Katja hit och ska knäcka Eddie! Tyvärr medan jag är på jobb vilket är lite surt då jag egentligen behöver vara med.. Ska se om jag kan smita ifrån en stund, själva behandlingen tar väl kanske max en halvtimme och från jobbet till stallet är det nog ca 5 min, så får hoppas att det går bra! Men annars idag då? Har ridit Astrid och Totte och båda två gick så sjuuuukt bra! Superskönt verkligen :) Har även fotat och filmat Alex lite grann, annars har det varit en väldigt lugn dag :) bjuder på några bilder längst ner i inlägget! På de två översta har vi Scandium, sen Unicum och sist lilla Dyzma!
 
Snart ska jag trycka i mig en kebabtallrik och äta en semla till efterrätt, healthy as hell. #eatclean
Gud vilket rörigt inlägg insåg jag nu såhär i efterhand när jag läste igenom det, kan tyvärr inte prestera mycket bättre då det som pågår i min hjärna är onekligt likt an arg myrstack! alltså ett endaste stort virrvarr av meningslösa svarta prickar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0