Fullproppad vecka.

Godmorgon! Sitter i skrivande stund och laddar upp inför jobb, är lite småpirrig då jag blivit inringd på en ny förskola idag och det är alltid lite nervöst när man varken känner personalen eller barnen, men det ska nog gå fint! Snacka om att de har ett kontaktnät, förskolorna ringer ofta runt till varandra och frågar efter vikarier som de då enligt referenser kan lita på, så med denna idag har jag varit på sammanlagt 3 olika förskolor och jobbat änsålänge i år, haha!
 
07:30-15:30 jobbar jag idag, därefter är det full rulle till stallet där det ska fixas med både Eddie, Théa och Astrid och iallafall Eddie ska ridas, Théa får vi se lite hur hon har tagit flytten men röra på sig ska hon iallafall få göra. Sen kommer Lisa och hämtar mig och Astrid och så åker vi till Kvarnstena och stannar där över natten för att köra intensivträning dessa två dagarna innan dressyrtävlingen på fredag! Imorgon em/kväll någongång är vi nog hemma igen och då ska Eddie och Théa fixas med, så det är fullt ös!
 
Dessutom blir det tävling x2 i helgen! Eftermiddagsdressyr i Hässleholm på fredag och hopptävling i Dagstorp på lördag. Klasserna som ska ridas är LB:2, 100 cm & 110 cm! Kommer bli sååå kul och jag är supertaggad :D
 
 -Astrid på Kvarnstena!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0