läget med de fyrbenta

  • Katja har varit ute igen och tryckt på hästarna och nu är båda helt rena från diverse låsningar och rotationer! Tänk vilken tid det ändå har tagit, det var i februari som Eddie och jag blev påkörda och NU, 4 månader senare är han helt bra i kroppen från den smällen. Théa är även fri från sin bäckenrotation som Katja hittade sist, det tog dock bara drygt en vecka att fixa till ;)

  • Vi har lånat till oss en dressyrsadel åt Théa så nu kan vi dressyra på riktigt!

  • Eddie ska skrittas denna veckan också och nästa vecka är det dags för återbesök och vi håller tummarna för att skadan blivit mycket bättre!

  • Nästa vecka får jag äntligen dra på kavajen och de vita ridbyxorna igen! Théa är anmäld till sina första tävlingar, Anläggningen har klubbmästerskap och Théa ska gå minimästerskapen i både hoppning och dressyr vilket motsvarar 90 cm och LC:2.

  • Denna vecka är det fullt upp med träningar i både dressyr och hoppning!
Ska försöka hinna med att leva och uppdatera bloggen och allt därimellan trots det är full rulle. Har bokat in massa catch-up möten med kompisar som jag inte träffat på allt för länge och min kära bf som har varit strandsatt i GBG över helgen kommer hem och är ledig från skolan då de haft problem med flygplanen, så vi lär ju bo i varandras sällskap de timmarna på dygnet som jag inte är i stallet. Men ska försöka fixa fram lite färska bilder och filmer från träningarna och slänga upp här iallafall! Det är en start va?
 
Åh vill inget annat än att rida ordentligt på min prins just nu... ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0