shopping & ännu ett lyckat pass!

Nu när min svarta prins är på g tillbaka i hoppningen så måste han ju självklart ha ett par ordentliga benskydd ;) Har alltid älskat och kommer alltid att göra, Veredus-skydden är de som ligger number one på min lista nu och forever! Han är bortskämd den lilla snorungen, kom in i stallet och bara "tittaaaa Eddie vad jag har köpt till dig!!" och vad tror ni inte han gör om inte drar världens största suck.. tacksamheten ligger på topp ;)
 
Vet inte om det var lite tacksamhet för de nya skydden han ändå visade idag eller om allting bara verkligen är påväg åt rätt håll just nu, men idag gick han så JÄVLA CP MEGA BRA! (ryck) Han gjorde sååååååå fina tempoväxlingar och längde på helt sjukt i den ökade traven! Är nästan lite sugen på att anmäla honom till en dressyrtävling nu när han är så fin bara för skojs skull ;)
 
We'll see! Nu ska jag sätta igång och putsa läder, för ni tror väl inte att jag fick gjort det igår? nej varken det eller några slingor hann vi med.. Heter man Kastman i efternamn så går man inte riktigt ihop med planering. Har iallafall hunnit med jobb och tandis idag också, så nu ömmar mina tänder så mycket att jag helst skulle vilja ta en hammare och slå ut dem, men what's the point? aah låt detta gå fort.
 
 

Kommentarer
Postat av: FRIDA ELMLUND

Världens snyggaste skydd, utan tvekan! :D

Svar: Indeed! :D
Malou Kastman

2014-01-23 @ 21:57:25
URL: http://fridaelmlund.blogg.se
Postat av: Bella

Jag tror det var för att jag red han härom dagen ;)

Svar: ja det måste vara därför ;)
Malou Kastman

2014-01-24 @ 14:28:27
Postat av: Moa Jonsson

BÄÄÄSTA SKYDDEN EVAAAAH!

Svar: INDEED!
Malou Kastman

2014-01-25 @ 18:43:43
URL: http://moajonsson.blogg.se/
Postat av: Alexandra Jeppsson

Vilken storlek har du i dina? :)

Svar: medium :) men får ha dem spända på yttersta hacket. Eddie har så små kotor så large hade nog blivit för stort för honom runt själva kotan :p
Malou Kastman

2014-01-26 @ 20:30:32
URL: http://alexandrajeppsson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0