RUBRIK, i brist på annat liksom

Sitter framför datorn med tända ljus och delar ut svordomar och försöker tappert få ihop mitt liv med tävlingsplaneringar och jobbscheman med det fruktansvärt irriterande ljudet av min bror som spelar flappy bird på högsta volym i rummet intill.. Jag testade det en gång, tror jag klarade ta mig förbi två hinder och sen kraschade jag brutalt in fågeln i det tredje.. Med det sagt så lovar jag här och nu migsjälv att aldrig mer spela det spelet! Mest för att undvika ett nervsammanbrott som irriterande mobilspel utan problem får mig att framkalla.
 
Åkte direkt från jobbet till stallet idag och väl där tänkte jag: "fuck it, jag orkar inte byta om och tängas med 20 andra ekipage i lilla ridhuset" pga att där var träningar i stora, så båda hästarna fick vila idag. Ska istället försöka få ihop allt vad jag nu håller på med och sen bädda ner mig i sängen framför en film. Imorgon jobbar jag förmiddag så då ska båda hästarna hinnas med! Får hoppas att Eddie inte är ömfotad längre så han kan gå som vanligt :)
 

Kommentarer
Postat av: Evelina Blomqvist

Sv: Ellerhuuuur! Haha, jag är lite taggad på att hänga där de dagarna. Fem timmars träning låter kanske overkill om bara två är från hästryggen, men fett fett fett kul att åka på "ridläger" igen! ;D

2014-02-04 @ 09:59:33
URL: http://epicevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0