dagens rundor:

Eddie:
 
70 cm, 4 fel.
Tog en låg uppvärmningsrunda mest för att han skulle få komma in på banan och se alla hinder, tidigare har han varit så himla tittig så ville gå in på en låg höjd så det skulle vara lekande lätt och att han skulle ta sig över allt utan problem, vilket han gjorde! Fick en liten slarvig rivning på näst sista hindret, men det är sånt som händer när det är för lågt, han blir slarvig och lite nonchalant istället. Men hellre det än att han ska springa och vara rädd för alla hinder!
 
90 cm, 8 fel.
Gick upp 2 klasser till andra rundan, för jag vet att han inte har några problem med höjden utan det är tittigheten (kan man säga så? hahah) som är boven i det hela. I denna klassen fick vi två stopp, det första var mitt fel då jag red dåligt och backade in i hindret och det andra stoppet var pga att någon stängde igen läktardörren när vi var ungefär 2 galoppsprång från hindret, och det är farliga grejer det ska ni veta... Man vet ju aldrig om det kan komma in ett monster därifrån ju! Han har så mycket lustiga idéer för sig den hästen, hahah. I övrigt så tyckte jag att han skötte sig sååå bra och hoppade helt kanon :) så en stor fet guldstjärna till Eddie idag!
 
Astrid fick också hoppa två 100m-rundor idag, ingen av dem var något att hänga i julgranen direkt.. fick två ner i första och ett i andra, hittade inte riktigt något flyt idag. Tror att hon fortfarande är lite trött i kroppen faktiskt. Så imorgon ska båda hästarna bara få ta det lugnt! Hade bästa Josse som hjälpte mig rida fram Astrid idag då jag hade väldigt trångt mellan starterna, vilket var till mycket stor hjälp, tack!
 
Är fruktansvärt sugen på att anmäla Eddie till hemmatävlingarna 1 mars ändå, nu när han gick så bra och det kändes så enkelt. Isåfall får han bara gå lägsta klassen, 95 cm. Det borde han klara! Dessutom så tar vi det isåfall bara som en träning. Vi får se!
 

Vilken charmig stillbild... HAHAH! YT ville inte samarbeta och ändra den :(

Kommentarer
Postat av: amanda

Shit vad fin han är!! Vilka bakben han har i vissa språng :D

Svar: Tack så mycket!! ja han har äntligen börjat hoppa lite mer ordentligt :D
Malou Kastman

2014-02-10 @ 13:38:13
URL: http://nordstromamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0