slut i rutan

Ännu en dag har sprungit iväg och jag har inte orkat öppna datorn.. Tänkte iallafall snabbt kika in och dra igenom dagen och morgondagen lite samt hästarnas planer. Idag har de fått joggas igenom lite i ridhuset och jag bar, passande för uppgiften, joggingbyxor... Orkade inte köra hem och byta om utan red i det som fanns att tillgå. Båda två skötte sig bra trots att Eddie fortfarande var delvis spänd och skärrad över att vi tvingade honom att gå ut i hörnorna i fredags... ;)
 
Imorgon är det måndag och back to work som vanligt, jobbar till kl 13 och därefter kör jag och mamma upp till Ullared för lite shopping! Så mamma är snäll och fixar stallet när jag är på jobb och så får båda sig en vilodag. Resten av veckan ska Eddie bara jobbas på som vanligt i dressyren, har lite småplaner om att ta ut honom på en tävling i närheten om ca en månad! Så det är bara till att jobba på och sen ska det bli kul att få feedback från en domare och se vad som är bra och vad som behöver jobbas vidare på :) Efter gårdagens bravur bestämde vi oss för att efteranmäla Théa till Åsbo RF's kvällshoppningar på onsdag där de bara har unghästklasser och hoppa 100cm x2 då det är klent med tävlingar i närheten denna månaden, så det ska bli kul! Ska hoppa igenom lite låga kombinationer på tisdag då hon blev lite chockad över den på tävlingen igår ;)
 
Ni får resultatet, bilderna och filmen i tidsinställda inlägg under dagen imorgon då jag inte kommer ha tid att uppdatera någonting från datorn. Nu ska jag prata med mitt hjärta på skype och sen sova så jag orkar med morgondagen, vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0