myshelg!

Ännu en helg utan uppdatering har glidit förbi och ingen är mer obrydd än jag. Shit vad det är skönt att vara så oberoende, jag hade nog aldrig orkat ligga i bloggtoppen och ständigt behövt leverera flera läsvärda inlägg per dag, det är liksom inte min grej. Känner jag inte för att blogga eller har inga direkta idéer, ja då skiter jag helt enkelt i det, that's it.
 
I fredags gick båda hästarna dressyrlektion för Annika och båda två får vars en fet guldstjärna! de gick SÅ bra :) Därefter stack jag hem till Phillip där jag har varit parkerad resterande tid av helgen. I fredags så satt vi nere i isobar och drack lite med några av hans kompisar och i lördags var vi ute och käkade på en mysig liten restaurang i stan och var sen på bio! Denna söndag har vi inte varit allt för produktiva utan sov bort halva dagen då vi var hemma ganska sent igår och sen stack jag hem för att rida mina fyrbenta.
 
↓ Bilderna nedan är från dressyrträningen i fredags, jag skojar inte när jag säger att ALLA borde ha en tränare som Annika som verkligen brinner för det hon gör och som är helt outstanding på att lära ut!! Herregud med grejer jag har lärt mig sen jag började träna för henne, hon har så himla många bra tips och lösningar och helt plötsligt har tidigare komplicerade saker blivit så löjligt enkelt, precis som det ska vara! Hon är guldvärd ♥
 

Kommentarer
Postat av: Evelina Blomqvist

Så fiina:D Vem Annika är det du tränar för?

Svar: Tack! :D Annika Forsén heter hon, har själv tävlat högt i dressyr och äger Kvarnstena gård, där Alexandra Ferm (xelaaa.blogg.se) har sin verksamhet :) hon är helt suverän!
Malou Kastman

2014-04-09 @ 21:16:40
URL: http://epicevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0