here's to never growing up!

Åldersnojan börjar ta form och det är endast 5 dagar kvar tills jag lämnar tonåren bakom mig, hallå det är ju snart dags att ta tag i livet på riktigt?! Jag vill inte, men samtidigt vill jag. Ibland vill jag bara stanna på mitt lilla rum föralltid där jag alltid har mat serverat på bordet, får mina kläder tvättade och husrum betalt, och ibland vill jag bara packa ihop alla mina grejer och flytta på direkten och skaffa mig en ny syn på livet och stå på egna ben. Snacka om schizo huh?
 
Men något jag aldrig lär komma ifrån är att älska att fylla år! (säger jag nu, hähäh.. "vänta bara" säger alla 30+'are)
Jag älskar att bli uppvaktad och få presenter, det är liksom MIN dag och det mesta handlar om MIG! Call me selfish, hahah..
Ma wishlist dis year är inte så lång, men unfortunately ack så dyr.. Men jag fyller ju trots allt jämnt så man kan ju hoppas på att något från listan är inslaget och kommer levererat tillsammans med frukost på sängen av my beloved family ♥ Ska faktiskt bli mysigt att vakna upp i min egen säng på min födelsedag! Det har inte hänt sen jag var 17 år.. ;) hahah! På min 18årsdag vaknade jag upp i en hotellsäng i Stockholm med mina fina tjejkompisar och på min 19årsdag vaknade jag nergosad med Gisela i hennes minisäng och åkte sen upp och spenderade dagen på Göteborg Horseshow! Inte helt fel det heller, men ska bli skönt att vara hemma!
 
Animo Nokey, har blivit ruggigt sugen på ett par marinblå brallor, och nu när mina jeansfärgade från Animo har gått sönder (buhuuu) så hade ju ett par nya suttit mer än fint! Kikade på dessa under GHS också och de är ruggigt snygga!!
 
Ogilvy half pad, är det någon som någonsin har läst/hört något illa om denna padden eller är den verkligen Guds gåva till hästfolket?! Jag är iallafall fett sugen på att testa då jag just nu har halvt damp på min sadel när jag rider, den kasar bakåt och schabraken ligger inte stilla under utan far omkring som om de hade ett eget liv, jag blir helt galen!! Har jag lagt så mycket pengar på en ny sadel så ska minsann hela paketet ligga stilla kan jag tycka. Har testat med både anti-slip padd och fårskinnspadd under utan vidare framgång.. Så förhoppningsvis så kanske Ogilvypadden kan uträtta ännu ett mirakel! Let's hope so.
 
Höga vita Converse, jag har redan ett par, men de borde egentligen ligga i soporna istället för att stå på skohyllan... De har haft sina glory days om jag säger så! Jag har 3 par till (converse i mitt ♥ hahah), men höga vita är nog favoriterna! Jag menar finns det något snyggare än bruna ben och vita converse på sommaren eller?!
 
 
 
Story berlocker, fick ett superfint Story-armband i studentpresent förra sommaren som tyvärr nästan aldrig kommit till användning då det varit lite för litet... Sen var det något smart-ass som sa "men det är ju läder, det töjer sig!", badum tssss, efter ett par användningar sitter det nu bra och är sååå snyggt! dock väldigt klent på berlocker hahah... Tycker det översta av armbanden är så himla fräckt!
Guld och silver blandat på svart läder, mums!
 

Kommentarer
Postat av: lisa

Jag ursäktar det sena svaret och tackar för tipsen! Bett är så fruktansvärt individuellt, precis som du beskriver. Varför ska det vara så svårt!!

Padden ligger stilla under sadeln, däremot kasar schabraket oavsett.. Men man ska väl inte klaga på våra rörliga hästar men jag förstår precis vad du menar och det är inte alltid roligt när schabraket tar över rollen som ländtäcke! -.-

Svar: No worries! Ja det är ju det, om de ändå bara kunde prata hahah...
Hahah snacka om luxuryproblems.. "min häst rör sig så bra att schabraket inte blir under sadeln..." xD Men det borde iallafall förhindra det lite tycker jag, mina schabrak liksom viker ihop sig där bak och åker upp imellan bossorna... Men padden borde ju stoppa det iallafall kan jag tycka?
Malou Kastman

2014-04-22 @ 20:31:10
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Caroline Bågfeldt

OMG, vart kan man köpa dom armbanden!?? Så jäkla snygga!

Svar: I'm not sure men i de flesta "riktiga" smyckesaffärerna tror jag! (inte typ ur&penn, glitter osv..) Ja de är läckra! Speciellt också eftersom man kan välja precis hur de ska se ut! :D
Malou Kastman

2014-04-26 @ 07:45:15
URL: http://carolinebagfeldt.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0