Hej!

Ursäkta mina smärre humörsvängningar i föregående inlägg, jag har nu låtit bloggen vila i två dagar och insett att jag faktiskt bara hade en dålig dag, klart bloggen ska få vara kvar! Även om det är jobbigt ibland så är det så kul att kunna gå tillbaka och se vad man har gjort genom åren. Jag tänker dock inte klicka in och skriva varje dag bara för skrivandets skull, utan jag kommer gå in och skriva när jag faktiskt vill skriva, om det så blir kanske en dag helt utan uppdatering så får det vara så.
 
Gårdagen spenderades först inne i Helsingborg med restaurang och bio tillsammans med Nellie och därefter tjejkväll hos Josse medans vi passade Stinas gård! Ni kan ju gissa tre gånger vilken film vi såg och ni kan ge er fan på att jag vill se den 100000000 gånger till!!! One Direction - THIS IS US, åååh ♥
Att dessutom få se killarna i 3D, mmmmmh! Hade kunnat se den om och om och om och om igen!!
 
& här har vi nyförärven! ett par Back on Track paddar och en hel låda lindor som jag fick av Nellie som har slutat med hästar, tror Eddie kommer bli snyggast i de rosa/glittriga.... ;)
 

Kommentarer
Postat av: olliochmessi

Nej vad är det du säger?! Inte ta bort blogg även om det bara sker ett blogg inlägg per månad =) Dessvärre har jag varit dålig på att kicka in o lämna kommentarer nu på semestern men nu är allt som vanligt och jag lovar att jag ska skriva nåt.. då får du inte bli arg om det känns som en stalker ;) Låter som en fantastisk kväll iaf och tror att din prins kommer se fantastisk ut i rosa!! :D

Svar: Nej den får vara kvar :D Det är ingen fara, jag som var lite allmänt bitter just den dagen bara, man kan ju inte vara glad alltid hehe :) nej verkligen inte arg, kommentarer är så kul! Ja vi hade det super och han blev mycket tjusig!! (mamma var inte lika förtjust haha ;))
Malou Kastman

2013-09-07 @ 14:20:38
Postat av: olliochmessi

Bra! =) haha nä verkligen inte! haha rosa är snyggt!

Svar: Han var kanonsnygg i rosa! :D
Malou Kastman

2013-09-09 @ 01:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0