dagens äventyr!

Har precis landat hemma i soffan igen efter att ha varit på en väldigt givande miljöträning på klubben för John Wilson! Han är så sinnessjukt duktig med hästar denna mannen ska ni veta. Han kan liknas med Cesar Millan, mannen som talar med hundar ni vet, fast med hästar istället! Han har sån jäkla känsla med hästar, det är svårt att beskriva när man inte fått se det med egna ögon.
 
+ och - med dagen har väl varit att första delen av träningen var Eddie mer eller mindre helt bananas (kanske inte så konstigt när man har boxvila och sen kommer ut i en paddock full med läskiga saker, haha), han stämplade även så snällt mig på foten så den mår inte speciellt bra just nu.. Men det bra är att när han väl fått lite utlopp för sin energi och insett att grejerna inte var några dödsmaskiner tagna ur SAW-filmerna så gick det faktiskt riktigt riktigt bra!! 
 


Kommentarer
Postat av: Madelene Friberg

Vi har duktiga hästar som skötte sig exemplariskt idag! Han är så jäkla duktig med hästar, vi kanske ska satsa på det? ;)
Men du och Eddie var jätte duktiga idag :D

Svar: suuuperduktiga! haha jo men visst ;) Tack! du och mimmsan också :)
Malou Kastman

2013-09-08 @ 21:11:12
URL: http://madelenefriberg.blogg.se
Postat av: olliochmessi

Sånt är helt sjukt roligt och speciellt med unghästar det blir så stora skillnader och man känner verkligen hur dom växer! Hihi klart att allt är lite läskigt med för mkt energi i kroppen ;)

Svar: Ja det är verkligen jätteroligt! och man får en helt annan connection med sin häst också :) stärker förtroendet otroligt mycket! Ja det är väl klart ;)
Malou Kastman

2013-09-08 @ 22:36:38
Postat av: Sanna

Han verkar vara så himla fin! Såg väldigt modigt ut!

Svar: Han är fin min prins! ja han var väldigt modig, alltid nyfiken och vill kolla läget :)
Malou Kastman

2013-09-10 @ 13:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0