kvällsupdate

Go'kväll på er!
Här sitter jag nu framför datorn, åter igen trött som ett as utan någon vidare anledning.
Eddie såg spöken i alla hörn i ridhuset idag, eller nej, inte spöken, snarare små hästätande troll som lever i bajstunnorna som pryder två av hörnen, de andra två var han bara rädd för "för säkerhets skull", just in case liksom. Det enda trollet som egentligen befann sig i ridhuset idag var Eddie himself, min busiga lilla trollunge.
 
Théa tilldelas dagens guldstjärna!
Idag sprang vi omkring alldeles själva i hela paddocken utan koppel i alla gångarter, första gången och det var nemas problemas! Hon är så cool denna hästen. Lite bestämd när det gäller att svänga dit jag vill är hon, vet inte om det beror på att hon inte riktigt fattar eller att hon är ett fuxsto ;) Även traven går någon växel för fort men jag ser nästan istället att det är positivt att hon har sån framåtbjudning än att hon inte vill gå framåt alls, för trots att det går lite fort så är hon ju fortfarande lugn som en filbunke!
 
Nu ska jag överväga att sätta på en film eller bara helt enkelt lägga mig ner och somna, kl 20:13.. herregud jag börjar bli gammal! Imorgon åker jag in till Helsingborgsveckan och kikar på tävlingar och hämtar ut mitt nya Equipeschabrak, wiiiiie

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad duktiga ni är!
Hon lyssnar fint på dig, skritt, trav och galopp efter bara en vecka. Ska bli riktigt kul att få följa er! :-)

Svar: Tack! Ja hon är så lyhörd så, lyssnar superbra :) hon är snabblärd! Det tycker jag med :)
Malou Kastman

2013-11-01 @ 10:48:55
Postat av: olliochmessi

o vad jag har varit dålig på att kommentera, fy påmig!Vad rligt att det går så bra med den lilla, hon ser ju oförskämt lugn ut ;) Fint ser det ut!

Svar: ingen fara ingen fara! Ja det är jätteroligt, hon är superrolig att jobba med! Visst gör hon ;) Tack!
Malou Kastman

2013-11-01 @ 12:16:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0