hoppabstinensen är stillad (eller?)

Igår kidnappade jag Maddes stackars ponny Mimmi och hoppade några språng i ridhuset medans där ändå var hinder framme, kände att det bara kröp i hela kroppen på mig när Josse hoppade Bollen! Så jag slängde upp Madde på Eddie så hon fick skritta omkring honom medan jag för första gången på länge satt upp och hoppade c-ponny ;) Madde travade även något varv själv på Eddie under tiden, han är så jäkla snäll den hästen!
 
Hinderna jag hoppade var endast mellan 60-80 cm höga och någonstans i den vevan ställde jag mig frågan, hur fasen kunde jag tävla 110 cm på en såhär liten ponny?! Visst är det skillnad imed jag kände Spottis utan och innan och kunde lösa balansen på ett annat sätt, men herrejesus! Mimmi har jag ju bara ridit ett par gånger + att hon är unghäst och inte är så rutinerad så det var ju klart knepigare. Men så fort man har vänjt av sig vid storleken! Det var ju helt klart lättare när man red c-ponny dagligen. Vill självklart mest av allt hoppa min egen fina prins! men detta var också roligt ;) #4dagarkvar
 

Jag och Mimmi i somras ↑ Och lite blandade bilder på Spottis ↓
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Vad fina ponnys! Var Spottis din? Isåfall har du kvar henne? :)

Svar: Visst är dem! Ja Spottis var (och kommer alltid att vara) min lilla ögonsten :) Köpte henne när hon var 5 år och bara precis sutten på och riden i alla gångarter och hon var aldrig hoppad, hade henne i 7 år och tillsammans jobbade vi oss upp till att starta MsvB (110cm) i hoppning :) Och nej jag har inte kvar henne, hon är såld och bor numera hos en tjej som heter Matilda Malmström där hon har det superbra :)
Malou Kastman

2013-10-13 @ 20:12:16
URL: http://Gartunarider.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0