hästarna idag!

Eddie lekte kokko i huvudet idag under ridpasset och visste absolut inte hur man gjorde galoppombyten (trots att han igår gjorde det felfritt...), lät honom rulla på tills han gjorde ett bra byte och sen slutade jag för att inte bråka allt för mycket med honom, nya tag imorgon! Man måste ju ha lite sämre dagar också, det kan ju inte alltid gå bra.. ;)
 
Théa gick över förväntan idag, andra gången hon hade ryttare på ryggen överhuvudtaget och hon var lika kolugn som igår, testade även släppa ut henne på longervolten då hon var så lugn och det gjorde hon med bravur! Skrittade på som ingenting och travade även några varv!! Till en början tyckte hon det var lite konstigt men hon är så stencool och efter ett tag så struntade hon i vilket och travade på som hon aldrig gjort något annat! Inte illa för att vara andra gången hon har ryttare på ryggen ;) Massor med beröm och godis, lilla prinsessan!
 
Nu ska jag checka ut från bloggen och checka in i sängen och kolla lite OTH innan jag somnar, Théa ska vi ta redan kl 8 imorgon innan Malin börjar jobba så vi slipper göra det på kvällen när det är mörkt ute. Tänkte även kanske rida någon av islänningarna innan jag kl 13 ska vara hos tandläkaren och laga min tandställning, for your notice så är kebab INTE tandställningsvänlig mat (tydligen..), DUBBELSUCK
 
Världens vackraste, uttrycksfulla huvud ♥ åh kolla, Glory var ju också med på bilden...... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0