glad tjej och glad häst!

Idag var nog mina mungipor uppdragna under hela dagens ridpass och jag kan se framför mig hur jag satt med ett konstant smile i fejset när min häst varvade galoppsprång med glädjeskutt och småbockar, ååh vad härligt det var att få galoppera igen!! Jag tror jag talar för både migsjälv och min häst ;) Han var så glad!
 
Idag har jag även hunnit med att rida ut en runda på Bollen, Josses storhäst imed hon inte hann, han skötte sig bra och var pigg och glad hela rundan! Har även varit ute och gått en mysig runda vid ån med Texas och kollat några avsnitt One Tree Hill, har precis börjat på säsong 6 och började titta för ca 4 veckor sedan.. #inteallsberoende
Suck, och imorgon har The Vampire Diaries säsong 5 premiär vilket innebär ännu mer sängliggarläge och TV tittande... Jag som precis fick order av min dressyrtränare att gå ut och springa och träna mer för att stärka mitt bål och höftparti så jag ska kunna sitta ner i traven på Eddie, hur ska jag hinna med det i mitt hektiska liv?! Äh, får väl offra ett par timmars TV-tid för att få det hela att gå ihop ;)
 
/Tjejen som har såååå mycket att göra om dagarna.

Kommentarer
Postat av: Helen

Lösningen på ditt problem heter promenad/löpband
Jogga framför TV/datorn :D
Om du öppnar fönstret får du frisk luft samtidigt.
Kan tänka mej att du o Eddie var lyckliga.

Svar: aaae... framför TV'n ligger man i sängen och gottar sig! Tycker bättre om att springa utomhus, det är dessutom gratis ;)
Malou Kastman

2013-10-03 @ 18:04:16
Postat av: Helen

Haha
Det har du helt rätt i så bara ut med dej ;)

2013-10-03 @ 23:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0