ekoooooo

Bloggen står tom och I do not give a single fuck, så känns det typ. Har inte haft något speciellt roligt att blogga om och därför tog jag beslutet att strunta i det totalt. Gårdagen gick långsamt, skulle egentligen ut på stan för maskeradutgång men slutade med att jag hamnade hos Phillip och tittade på disneyfilmer och käkade chips och dipp istället.. hahah
 
Idag har jag även konstaterat att Eddie är förkyld. Han är lite hängig och har börjat snora ganska rejält, tror det kan bero på att han först stog drygt 8 veckor på box och sen fick komma ut i detta blåsvädret. Det misstänker jag även kan vara en bidragande faktor till öronproblemet, han ska få ta det lugnt nu i några dagar iallafall så han återhämtar sig ordentligt och sen får vi se om resten löser sig! Théa fick sig en vilodag idag och Astrid har fått hoppa lite i ridhuset, det är ungefär så min dag har sett ut!

Kommentarer
Postat av: olliochmessi

Känner med dig. Ibland har man verkligen inget att säga :P Livet som arbetslös gör de hela lite tristare iaf för egen del höhö Stackars pojke hoppas han kryar på sig fort nu när ni har kommit igång igen. Så fin bild oxå!

Svar: Ah det är såååå långtråkigt! Ja men precis, vi håller tummarna att det går över snart :) tack!
Malou Kastman

2013-11-04 @ 09:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0