38,2 °c

Var precis uppe och nattade prinsen och då låg tempen på 38,2 °c, lite positivt då den iallafall inte har stigit. Benet var även liiiiiite bättre, fortfarande fruktansvärt svullet men tyckte att det lagt sig lite uppe vid hasen iallafall. Ska upp och tempa honom på morgonen imorgon och se hur det ser ut då!
 
Nu ska jag äntligen få i mig dagens första mål med mat, det är väl så dags nu eller? Måste verkligen bli bättre på att äta, standarden är för det mesta antingen ingen frukost alls eller så blir det typ två mackor med nutella och sen går jag ofta hela dagen utan mat och äter inte fören det är dags för kvällsmat, och vi äter ofta väldigt sent i vår familj så det blir många timmar utan mat, dålig vana som måste brytas...
 
Aja, för övrigt så fick Eddie allafall nya skor idag, egentligen skulle han fått runt om men pga svullnaden ville vi inte hålla på och hålla uppe benet/lägga belastning på det när man lyfter det andra så han fick bara nya framskor idag. Snygga va? ringskor heter det! De har han pga den tidigare skadan (blödningen på kotsenbenet) så att han ska få mer rörelsefrihet när han sätter hoven i marken så det inte är på och stöter och irriterar i kotan när han rör sig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0