dagens äventyr..

Hej och hopp var mycket klockan han bli idag innan jag kunde slå mig ner framför datorn.
Förmiddagen bestod av tävlingstittande på klubben som idag hade tävlingar för storhäst och nu för bara ett tag sedan tog jag och två (mindre ridkunniga) kompisar en långtur på islänningarna i det sköna kvällsvädret och den rundan bjöd på en hel massa skratt kan jag lova!
 
Därimellan har vi dödat tid på Ugglarpskliniken dit vi idag åkte in med Eddie då vi upptäckte att han haltade igår och även idag. Det hela visade sig vara en påbörjan till en kotledsinflammation i höger framben vilket som tur är inte är speciellt allvarligt. Så nu ska han ha boxvila/gå i minihage i 4 dagar och sen ska han skrittas i 10 dagar, antingen för hand eller uppsuttet, det spelade ingen större roll sa veterinären. De sista 7 dagarna ska han ridas normalt i alla gångarter på rakt spår och när de dagarna har passerat har även 3 veckor gått och vi ska åka in på återbesök igen och då ska han troligtvis vara bra igen!
 
Klantröv, nu när vi äntligen hade börjat komma igång ordentligt!

Kommentarer
Postat av: olliochmessi

ush vad tråkigt! Alltid när man som bäst är igång! Hoppas det går fort och att ni kan sätta igång snart igen!

Svar: Ja det är lite tråkigt, men skönt att det inte var värre! tack så mycket :)
Malou Kastman

2013-05-12 @ 11:23:34
Postat av: Johanna Grant

Vet en annan tjej med kotledsinflammation, hon skulle skritta och galoppera sin häst. Traven sliter bara onödigt, galopp och skritt är det bästa för hästen.

2013-05-16 @ 21:00:22
URL: http://johannagrant.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0