burn baby, burn

Visste ni att Eddie är brännmärkt?
Det är ibland så jag glömmer bort det själv.. haha! Man ser nästan inte det alls om man inte tittar riktigt noga. Därimot ser man det väldigt tydligt när han är blöt på kroppen, vilket ni kan se på bilden nedan! Det stora H'et med hästhuvuden på står för att han är Hannoveranare och nummret under är (vad jag har fattat det som), hans fölnummer.
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla Danielsson

Kommenterar den översta bilden här i stället. När jag kollar på den bilden får jag intrycket att hon inte ens tänker på hur hon har spöt och inte vinklar det för att kunde använda det på hästen, om han skulle göra något. (vet inte om det är rätt eller fel, men det är så jag uppfattar bilden)

Sen varför hon leder honom i lina och inte i tygeln spelar väl ingen roll, det är många som gör det på sina "vuxna" lugna hästar. Att ligga steget före som ni gör visar bara hur pass mogen du är..

Känns som denna person bara vill såra dig för antar att det är samma person som skriver alla elaka anonyma kommentarer på dig blogg.. Varför ens läsa din blogg om du nu är så "värdelös, dålig, fel häst" eller vad nu är som stör henne..

Tycker du är grym och kämpar bra med din kille!!!

Svar: Inga problem. Nej men eller hur! Jag har inte full koll heller hur hon tänkte men jag vet iallafall att hon ALDRIG skulle slå honom med det utan det skulle användas som tillrättavisning om han skulle börja agera bulldozer vilket han gjorde sist vi var på nytt ställe.
Precis, det är endast för om han skulle slänga sig så man inte tappar honom, det riskerar både hans egen och alla i närhetens säkerhet om han skulle komma lös! Ja det är nog så, det finns väl alltid folk som vill se en hamna på botten.. Svenskar älskar att hata, det är alltid någon som stör sig på något.

Tack så mycket!! :)
Malou Kastman

2013-07-07 @ 22:20:45
URL: http://bbqridtravare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0