Phoenix Performance, Tipperary safety vest

Glad tjej som hämtade ut ett paket innehållande min nya Tipperary säkerhetsväst! Mindre glad tjej som en stund senare insåg att den var alldeles för stor..... 
 
Wierd, tyckte att den skulle passa när vi gick efter måttabellen.. Jag menar, jag har ju 36 i kläder så då borde ju S/36 ha passat! Aja, Petra testade iallafall den och den passade henne och hon tyckte den var superskön att rida i så hon ska köpa den av mig, så jag slipper klabba med att lägga upp annons osv. Kan tyvärr inte skicka tillbaka den och byta mot en storlek mindre då jag köpte den av ett företag som lagt ner och sålde ut västarna och de hade tyvärr inga XS kvar.. Får väl helt enkelt köpa den någon annanstans! Tyvärr kan jag nog inte få den till det superpriset då men det är smällar man får ta..
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra Jeppsson

Fan vad tradit :( Ungefär som när jag köpte mina Tretornstövlar (känslan och lyckan liksom) och sen bara försvinner ena paret :(

Svar: astradigt.. ja man blir ju så glad när det kommer sen bara sjunker allt till botten när det inte passar :(
Malou Kastman

2013-02-26 @ 16:14:25
URL: http://skeckryttaren.blogg.se
Postat av: Tova Bengtsson

Jag har XXS i min tipperary, och då är den knuten längst in. Jag har ganska kort överkropp, och den sitter precis ner till rumpan. Jag har stl 36 i vanliga fall, så tror en XS eller en XXS hade passat dig.. Men råder dig till att pröva. Finns i hästshoppen i jägersro.

Svar: okej :) Jo jag provade en nere i Falsterbo i somras, men kunde inte komma ihåg vilken storlek det var.. det enda jag vet är att det antingen var S eller XS! Så det måste ju ha varit XS då, och den satt super :) jag är ju ganska lång och är lite bredare över bröstkorgen, så det blir säkert bra!
Malou Kastman

2013-02-26 @ 17:04:38
URL: http://ponytailgirl.blogg.se/
Postat av: sara

Dom är supersnygga de västarna, jag ville också ha en sådan för några år sedan.. Dock har jag fått för mig/hört att de inte är godkända här i Sverige, men det kanske har ändrats igen?

Svar: Ja det är dem! och fruktansvärt sköna!! du har hört/fått för dig helt rätt, de är inte godkända att tävla med i sverige om du är under 18.
Malou Kastman

2013-02-27 @ 22:42:38
Postat av: Johanna Grant

Vill ha en sån i brunt men har inte hittat någon bruuun

2013-02-28 @ 18:53:06
URL: http://johannagrant.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0