movietime!

Såja! Stressade som jag vet inte vad kom vi till tävlingen igår, mycket försent än vad som var planerat kom vi.Vi skulle köra med Lisa's släp för vi har inte bytt till vinterdäck på vår än + att Astrid är lite strulig att lasta så det är bäst att allt är som vanligt. Först hade vi problem att koppla det då den var mycket svårare än vår egen, när vi väl fått på släpet på draget så inser vi att släpvagnskontakten inte passar då den är 13-polig.. Så vi fick koppla av igen och så fick mamma köra hem och hämta vår adapter (vår släp är också 13-polig), tillbaka igen, fibbla på släpet och sen koppla in ljuset! Ovanpå det så ville inte Astrid gå in i på drygt 5 min, och när man redan är stressad så håller man ju nästan på att koka över när inte djuren samarbetar!! Men vi fick in henne och det var ganska många efteranmälningar så det var inga problem att hinna :)
 
100cm, 0 fel:
Jämn och fin runda! Blev lite vingligt mot kombinationen där hon drog iväg lite, men i övrigt inget att klaga på :)
 
110cm, 8 fel:
Debut i 110, fick lite snärj framridning men det gick bra ändå. Första rivningen på tvåan tar jag på mig, jag blev inte färdig i tid utan plockade för sent i henne vilket resulterade att vi kom för nära och fick med oss bommen, ryttarmiss! Andra rivningen kom på en linje från komb. till ett räcke, kom lite kort in i komb. så smackade till imellan och efter b-hindret så visade Astrid sin charmiga bulldozer-sida och drog gärnet ;) vilket resulterade att vi brutalt misshandlade det stackars oskyldiga räcket.. Aja, resten av rundan kändes iallafall superbra!
  

Kommentarer
Postat av: Jessica

Mallan du passar skitbra ihop mes denna hästen! :-)
Kramar Jessica ♡

Svar: Tack så mycket Jessica :D kramisar!
Malou Kastman

2013-12-13 @ 14:27:35
Postat av: Lisa Ullbors

Det ser väldigt lätt ut. Det var premiär på 1.10. Lovar gott när viksrien har fått fast

Svar: Det kändes väldigt enkelt också! ja det är super :)
Malou Kastman

2013-12-13 @ 17:01:46
Postat av: olliochmessi

Vad roligt att det går så bra när ni inte känt varandra någon längre tid och skönt att ni kom iväg till tävlingen till slut. Aldrig kul med strul speciellt inte om man ska iväg! Grattis till 1 år med Eddie oxå :D

Svar: Ja det är superroligt! :D mh ett tag var jag lite rädd för att vi skulle få ringa och stryka.. :( Åh tack :D
Malou Kastman

2013-12-13 @ 22:00:44
URL: http://messiandi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0