bilder + filmer, Julahoppningarna 2013

 
Som ni kan läsa i föregående inlägg så har jag legat totaldeckad i sängen i helgen pga feber och därför har bloggen stått stilla. Astrid skötte sig ju iallafall som jag sa superbra på tävlingen i lördags! Felfri i båda rundorna :) Lite tjaffsig i munnen i 95-klassen men det blir så svårt med henne i ett såhär smalt ridhus då hon både har stor galopp och inte riktigt diggar när man tar för mycket i tyglarna, vilket man ju tyvärr måste göra i ett såhär litet ridhus annars hade vi antingen kraschat rakt in i väggarna eller hamnat på heeeelt fel ställe! 1m flöt iallafall på bättre :)
 
Nu taggar vi inför KG-träning ikväll och pay and jump i Åstorp på torsdag, då hoppar vi 1m och 110cm som uppladdning inför christmas show i Åstorp den 12 december!
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Du rider jättefint! Stadigt och lugnt trots att hästen tjorvar en del i munnen :)

Skulle du kunna göra en utvärdering av dina animo byxor (jeans modellen). Skulle vara väldigt tacksam om du vill göra det. Funderar på att köpa sånna själv, men vill veta hur de är i storleken, passformen och kvalitén. :)

Svar: Tack så mycket! :D jo men det kan jag absolut göra! kan se om jag kan få ihop ett inlägg om det imorgon :)
Malou Kastman

2013-12-03 @ 13:02:48
URL: http://stallhumor.blogg.se
Postat av: Lisa Ullbors

Julia, prova och rida Astrid själv! Det är en lång förhandling! Du får be 100 gr att få ta i tygeln. Hon är extremt känslig i munnen! Mallan och Astrid gör ett jätte bra jobb: Julahoppningen var Astrids andra tävling i livet. Hästen kan hoppa! Kul för den ständiga vikarien att få vara ute och visa upp sig.

2013-12-05 @ 10:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0