Godmorgon!

Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår, jag var allmänt deprimerad och arg så jag orkade inte sätta mig vid datorn och försöka uttrycka mig på ett bra sätt. Istället hjälpte jag mamma laga mat, var med vänner, tittade på tv och sånt istället! Så idag känns det lite lättare att ta tag i det hela.
 
Okej, anledningen till varför jag var arg var för att lilla fröken fläck inte allt var särskilt snäll mot mig på tävlingen igår.. Hon kändes allmänt seg och trött igår och ville inte riktigt gå framåt, varken på framridningen, framhoppningen eller banan. Och där inne försökte jag få upp en bra grundgalopp innan ettan men hon bara säckade ihop och jag fick kämpa som en dåre för att det ens skulle vara rätt gångart!! Sen tänkte jag på de felen som jag gjorde på förra tävlingen och red verkligen som jag skulle men ändå så stannade hon, två gånger = utesluten. Hon var faktiskt riktigt elak måste jag säga.
 

 
Jag blev så arg/besviken/ledsen för att det inte fungerade trots att jag gjorde rätt denna gången. Var nära på att gå in och efteranmäla Spottis till en klass idag bara för att jag ville hoppa min stjärna. Men LC känns lite väl löjligt att gå in på när hon alltid tävlar LA annars, det blir lätt sura miner då. + mitt knä och att min förkyldning har blivit ännu värre så vi hoppade över. Lite tråkigt bara för det finns inte så mycket tävlingar nu förutom div. II, och det går ju i LC.. Aja, får se om jag hittar någon tävling som har LB-LA!
 
Nu ska jag iallafall käka frukost och sen rida min fina ponnyprinsessa ♥
Även Bambi ska gå en runda idag, får hoppas att min kropp orkar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0