M & S idag!

For iväg till ridhuset nu på kvällskvisten och tränade Madde och Spottis inför tävlingen på lördag, och det gick helt strålande bra! S var lugn och sansad och överhoppade sig inte alls lika mycket som hon gjorde på pay and jumpen utan hon hoppade efter den höjden hindret låg på och hoppade inte 110 fast hindret bara var 70 cm.. haha!
 
Spottis tog även madde över ett hinder som gav henne nytt personligt höjdrekord! 95 cm skuttade de lätt över! (: Dock lurade jag madde att det bara var 80 cm för att hon inte skulle börja fega, motvilligt trodde hon på mig och red emot hindret och hoppade det lätt som en plätt, när jag sen berättade att hindret låg på 95 cm (vilket motsvarar LB+5 för c-ponny) så tror jag hon höll på att spricka av lycka (; haha!
 
De är så fruktansvärt söta tillsammans! hade de fått lite tid tillsammans så hade de blivit farliga på tävlingsbanorna kan jag tala om. Önskar att jag hade en ruggigt fet plånbok! då hade jag behållt S och så skulle madde fått ta över henne och tävlat och tränat henne, utan tvekan!
 
 

Kommentarer
Postat av: Madelene Friberg

Lyckan är fortfarande kvar :D Haha aw, så snällt! Hade hon passat i galoppen oxå hade jag tvingat mamma att köpa henne :D Hon är ju så härlig att rida!

Svar: hihi awh! :D ja det är synd att det nog inte hade gått.. hon hade varit GRYM i galoppen men jag tror inte det hade gått att kombinera med hoppningen sen för hon hade nog blivit väldigt stissig och trott att det vore galopp hela tiden, haha! ja visst är hon! :)
Malou Kastman

2012-11-29 @ 20:30:11
URL: http://madelenefriberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0