uppe med tuppen

Just nu sitter jag troligtvis i bilen påväg mot stallet för att ha morgonjour, jag är inte 100% säker då detta är ett tidsinställt inlägg och mycket kan hända på den tiden från att jag skriver detta inlägget till att jag faktiskt gör det som står i det! Men förhoppningsvis så är det så det ligger till.
 
Vi ska släppa ut Bambi i hagen och sitta vakt nu på förmiddagen så hon inte blir vettskrämd av de två små vita ponnyerna i hagen brevid när de kommer galopperande upp för backen. Ja, hon har blivit rädd för dem.. Hon går i sin lilla sjukhage längst upp på kullen och ser inte dem när de kommer i 300 km/h upp för backen för att dricka utan hon hör endast ljudet av dundrande hovar som kommer från ingenstans och när de sen dyker upp på krönet av backen så håller hon på att krypa ur skinnet så rädd hon blir, haha! Stackarn...
 
Som tidsfördriv denna förmiddag så ska vi även plåga oss själva med att bära upp 120 höbalar på loftet, kan ni tänka er det i denna värmen?! Usch och fy säger jag bara, det är inget jag ser fram imot!
 
TTYL, ciao!

Kommentarer
Postat av: madelene friberg

EDIT: vi lyfte upp nästan 400, minst 300 balar hö!

Stackars oss!!

Svar: Ont i händerna........ :( 377 lavade vi exakt!
Malou Kastman

2012-07-26 @ 20:39:24
URL: http://madelenefriberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0