klantröv..

Lohrischa var bokstavligt talat helt sjövild när vi släppte ut henne i hagen imorse, jäklar var hon raceade! Det är stora märken i hagen efter hennes slidestops (kanske borde bli westernhäst?) och klanten har lyckats sparka upp ett sår på insidan av bakbenet när hon brallade omkring.. Inget stort så det är ingen fara men ska hon fortsätta vara såhär vild så kan det gå illa, haha!
 
Så nu fram tills hon har lugnat ner sig så får hon faktiskt gå med skydd i hagen, av rena säkerhetsskäl. Tycker egentligen att hästarna ska få vara så fria och naturliga som möjligt när de är i hagen, men man vill ju inte heller ha några tråkiga skador pga att hon inte riktigt vet var hon placerar benen när hon springer omkring, så just nu får det vara såhär. Vi får hoppas att hon lugnar ner sig snart så hon kan gå utan!
 

Kommentarer
Postat av: Agnes

Kan du inte göra ett inlägg med alla din header som du har haft på bloggen?

Svar: Jag har gjort det! Om du bläddrar tillbaka lite i arkivet så hittar du det nog :)
Malou Kastman

2012-07-06 @ 10:43:20
URL: http://siktamotsjarnorna.bloggplatsen.se
Postat av: alexandra Jeppsson

Tycker absolut inte det är något fel med att skydda de lite extra, hellre det än att de sedan ska få såna skador som gör att det bara får stå ett tag fram över för att läka liksom :)

Svar: Ja verkligen, tråkiga skador som man kan undvika är ju bara dumt att inte göra något åt! Det jag är mest så för är att det blir så instängt för benen.. haha! sen kan de ju få skav och sånt om de går med det för mycket :( men hon får ha det nu iallafall sen får vi se hur det blir när hon har lugnat ner sig! ;D
Malou Kastman

2012-07-06 @ 11:39:10
URL: http://skeckryttaren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0