fråga från läsare (forts.)

Anonym om fråga från läsare:
Alltså, jag är inte dum i huvudet om du tror det. Jag vet också vad de nya reglerna innebär, men jag har missat biten där det faktiskt står att det ska ändras till att man måste ha licens på "lokala hästar" f.r.o.m 2012 också, och jag undrar vart alla har läst det för jag kan då fan inte hitta det någonstans ^^

Så att det börjar kännas lite som att folk inte kan läsa, med tanke på uppståndelsen som drog igång när folk fick för sig i januari att man fick tävla utan väst från den dagen man fyllt 18 för att det stod som ändring i TR, vilket var åt helvete fel för den enda ändringen där var då var "ska bäras knäppt".

Litar inte på det här med att man måste ha licens på lokalt heller förrän jag har läst det med egna ögon. Så vart står det nu då?


Svar: För det första så behöver du inte bli tyken när jag lägger ner min tid på att svara på din fråga i ett inlägg på min blogg, och för det andra så står det i texten om man läser noggrannt. Så lugn nu!

Här är ett utdrag ur en text från TDB, vill du läsa det med egna ögon så hittar du hela texten här.



De har tillochmed skrivit det i fet stil, undra vem det är som inte kan läsa?! (;

Och snälla ni anonyma kommeterare, ni är inte så anonyma som ni tror. Varför inte bara ställa frågan på ett bra sätt, lämna en mejladress eller något och få ett trevligt svar tillbaka? så slipper vi sånna här tråkigheter på bloggen, TACK!

Kommentarer
Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

Haha vilken dryg en xD

2011-10-16 @ 21:57:31
URL: http://fridaelmlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0