osammarbetsvillig..

Min mobil ville inte riktigt sammarbeta med mig idag under tävlingen, tror det beror på att det är urkass internetuppkoppling på klubben.. Så mina inlägg ville helt enkelt inte publiceras, därför här har varit lite tomt!

Iallafall så kom jag nyss hem, var ju först på tävlingarna och jobbade och åkte sen direkt till stallet och mockade och la mat osv. Bara tanken på att ge sig ut och rida idag är bara att lägga ner, här blåser verkligen storm! Det är knappt så man vågar gå utanför dörren ju.. Så istället stannar jag inne ungefär resten av dagen och fixar på mitt rum istället, så det blir klart någongång!

Förresten så hade jag tur och fick byta plats idag på tävlingen, slapp stå ute och frysa vid grillen! Istället så stod jag och Kristin i kiosken uppe på läktaren, mycket roligare då man ser banan!
Ser ni hur julfint vi har det med allt granris, "snö"gubben (frigolit, haha!), tomten och den stora granen på banan! :D Här är två kassa mobilbilder, ska försöka ordna bättre bild åt er så fort jag kan, det är riktigt mysigt!


Kommentarer
Postat av: Carro

Sv: Jag tror hon menar denna filmen: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=te9KkP6rCAk#!



Om du kollar från ca 0.46 så ser du. Jag ger honom lixom lite för lite. Det gör jag. Men som sagt det finns en anledning. Men det är ju också något vi jobbar på :)

2011-11-27 @ 16:24:18
URL: http://baraacarro.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Min ponnys kulle kissa på sig om ahn kom in där ^^

2011-11-28 @ 22:34:25
URL: http://isabellellinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0