Utvärdering tävlingsplats: Åstorportens RF

Har redan gjort en bedömning av Åstorps tävlingsplats, dock var det på
innomhussäsongen så vi kör väl en för utesäsongen också!

Parkeringen
är stor och gott om plats!

Framridningen &
Framhoppningen var ihopslagna, det vill säga framridning och framhoppning i stora paddocken. Tycker att det är både bra och dåligt faktiskt, det är dåligt pga att det är galopperande/hoppande hästar exakt överallt på hela framridningen och bra för att man kan hoppa fram när man vill och har ingen precis tid på sig som man måste passa!

Collectingringen
var där ingen direkt, utan man gick från framridningen/framhoppningen till en liten inhägnad gräsdel på körbanan där de hade ett hinder och sen gick man ner på banan!

Tävlingsbanan kan inget annat säga att den är helt kanon! Den är inte jättestor men räcker gott och väl, även om det har regnat osv under dagens gång så har underlaget varit tipptopp och inte alls halt!
Åstorps gräsbana ligger faktiskt i topp bland de gräsbanor jag har ridit på!

Hinderna var roliga, de har alltid fräscha och fina hinder! lagom med titthinder.

Priserna
såg ganska bra ut, de hade roliga grejer såsom segertäcke i någon klass och i en annan så fick vinnaren ett equipe-schabrak, tycker det är roligt när de har lite extra!

Maten vet jag ingenting om, var inte borta i cafeterian!

Läktaren är inte så mycket läktare, det är bänkar som står runt tävlingsbanan, helt okej!

Funktionärerna
gjorde ett bra jobb!

Sammanfattningsvis så är det en väldigt bra tävlingsplats! synd bara med vädret..

Tävlingsplats:
5 av 5!


Kommentarer
Postat av: lovisa

Kul att det var så bar :)

är medlem där!

2011-05-28 @ 09:52:32
URL: http://ridningavgladje.blogg.se/
Postat av: Caroline Ellinor Melin

Gud va roligt att du gör utvärderingar!

Jättebra idé och det är kul att läsa innan man åker på tävling på respektive förening. :)

2011-06-11 @ 11:06:32
URL: http://carolineellinormelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0