resultat!

Dagens resultat har varit lite blandat, men definitivt bättre än igår!

LB+5, 4 fel:
Kanonrunda!
Hon gick verkligen som en klocka, hade bra galopp, satte alla avstånd och ja, allt var allmänt bra! :D Dock så fick vi ett ruskigt irriterande nedslag på 1:an i grunden.. Men det tar jag helt på mig då vi kom i väldigt kass galopp, efter det fick vi upp ett bättre tryck och resten av banan gick finemang!

LA, 9 fel:
Denna rundan var inte lika bra, hon var rejält trött efter flertalet timmar i transporten.
Så imellanåt blev det lite "hej-kom-och-hjälp-mig", hon var lite vinglig och hade korsgalopp lite här och var, men hon var ju trött stackarn, haha!

Fick en rivning på 7:an och ett stopp på 8:a, underlaget var kasst i svängen så Spottis trampade ner sig lite och fick inte riktigt fäste och sen kom kombinationen ganska fort, så det blev ett stopp där. Kom på det igen och då hoppade hon, lilla fishästen! Fick även ett tidsfel pga stoppet. Ingen jättebra runda, men definitivt bättre än igår!

I helhet så har hon skött sig bra hela dagen, varit lugn och avslappnad på både framridningen och framhoppningen, duktig ponny!
Dock skedde en liten incident på framhoppningen till LB+5, småungar som flänger runt i 390 km/h och inte har någon som hellst koll på högerregeln är ju livsfarliga att vistas med på en framhoppning med andra ekipage runt omkring, det resulterade i en fet krock..

Stackars Spottis visste ju inte var hon skulle bli av när det kom en annan ponny springades rakt in i henne! :( Jag höll mig till höger och hon tänkte rida på insidan av mig men i sista stund ändrar hon sig och svänger utåt istället, så vi fick ju försöka tvärnita men ändå smällde hästarna rätt in i varandra från sidan (bog mot bog), kännde igenom henne efter, red omkring och hoppade lite för att känna så hon inte kändes annorlunda men det gjorde hon inte.

Tur vi undkom utan några allvarliga skador, det borde införas grönt kort/licens eller liknande för att få vara på en framhoppning! Där är ofta kaos på och alldeles för många som inte kan en så simpel sak som högerregeln..

Fler bilder kommer senare när Josse kommer med mitt minneskort, även film kommer!

Fick ta av nosgrimman till andra klassen då hon fick ett klämsår av den, alltid ska det vara något..

Kommentarer
Postat av: Eisengarten R

Jag krockade ochså idag på framhoppningen. Lite tråkigt för ryttarna tror verkligen dem äger hela ridhuset när dem är i mindre ålder och så borde det inte vara!

2011-12-04 @ 19:42:51
URL: http://rebeccaeisengarten.webblogg.se/
Postat av: Eisengarten R

sv: Precis. Åtminstone kan dem väl lära dem höger reglen. Många små ryttare skrittar runt på spåret och framför hinderna. Många gånger fick man skriva att dem skulle akta sig. Tycker ändå det borde vara en självklarhet att man lär sig sånt innan man börjar tävla! Gäller ju i allmänhet ochså.

2011-12-04 @ 20:38:03
URL: http://rebeccaeisengarten.webblogg.se/
Postat av: Danisa

SV: Sjukt fiin är hon Avundsjuk ;)

2011-12-04 @ 20:45:44
URL: http://danisaingebretsen.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Galet vad fin blogg! Superduperfin design verkligen! :)

2011-12-04 @ 21:13:04
URL: http://dailyhorses.blogg.se/
Postat av: Danisa

SV: Men jag ljuger inte, sjukt fin :) äre en ponny eller storhäst? :P

2011-12-04 @ 21:30:46
URL: http://danisaingebretsen.blogg.se/
Postat av: Mariie

Så fin header! :)



Svara gärna på det här inlägget -> http://mmaolii.blogg.se/2011/december/cover.html#comment

2011-12-04 @ 21:46:30
URL: http://mmaolii.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag håller verkligen med dig om framhoppningen! Det är livsfarligt att vara där inne!! Alla rider som galningar och verkar ha lämnat sina hjärnor hemma (om de hade några från börja!). Och själv blir man så stressad för man vet inte om man helt plötsligt kommer bli överkörd av någon dåre som inte kan höger-reglen!

2011-12-04 @ 21:55:59
URL: http://frejaaa.blogg.se/
Postat av: Eisengarten R

sv: Haha man kan ju undra, dem kanske kör på vänster istället!!

2011-12-04 @ 21:56:11
URL: http://rebeccaeisengarten.webblogg.se/
Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

SV; Tack! :)

Det finns helt klart människor som är överdrivna vad gäller deras hästar, de är trots allt djur och måste behandlas därefter :)



Du! Din kavaj = .



Och det där med framhoppningar, ponnyungar är minst sagt galna..! Jag är glad över att tävla storhäst, å andra sidan har inte alla full koll där heller, vilket är bra mycket mer otäckt. Ett 700 kilo tungt halvblod som kommer i full galopp är inget man vill stå ivägen för... Haha

2011-12-04 @ 22:21:19
URL: http://fridaelmlund.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv: ja visst hade man det. Precis som du säger är de egoistiska! Men det enda man kan göra är ju att försöka föregå med gott exempel ;) Även om det kan vara lite svårt när man blir så irriterad på de andra.

2011-12-04 @ 22:21:45
URL: http://frejaaa.blogg.se/
Postat av: Danisa

Jaha, hon ser ut som en D-ponny, hehe..Men så fel man kan ha ;)

2011-12-04 @ 22:36:04
URL: http://danisaingebretsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0