Resultat

Här kommer resutlaten med lite mer ingående text om hur dagen var!
Det började iallafall med att de inte följde tidsplanen och började klasserna mycket tidigare än vad som var planerat vilket ledde till att vi fick kasta på hästarna sadel osv och galoppera bort till collectingringen (det var en rejäl bit mellan banan och transporterna).

Utan framridning och förberedelser fick vi rida in på banan och visa hästarna från sin bästa sida i båda varven, fick försöka rida ihop henne inne på tävlingsbanan så gott det gick, hon gick ändå väldigt fint tyckte jag och det tyckte även domarna för dem skickade vidare oss till final!

Så in på banan igen och rida finalrundan, samma sak här man visar upp hästens bästa sida i båda varven (man rider på en ovalbana och visar hästen i valfria gångarter).
Här var hon väldigt trött och lite motsträvig, hon gick imot bettet (kanske inte så konstigt eftersom vi inte hittade hennes träns så vi fick ta ett annat med ett bett som hon inte trivs på..) men hon försökte ändå så gott hon kunde! Ut i collectingringen igen i väntan på att domarna skulle ta sitt beslut, vilket blev att sätta oss på en fjärdeplacering! Duktig Ofeig. :D

Egentligen skulle hon lånat Spottis pannband så hon skulle vara extra snygg (hon har så kort pannlugg så det hade blingat supersnyggt på henne!), dock så hann vi ju inte sätta på det i all stress så vi fick rida med ett vanligt rakt..

Vi hann inte få med oss kameran från bilen heller så det blev inga bilder på min och Kristins runda, Amanda lyckades få en bild på oss med sin kamera, dock har jag fått beskära den rejält för att man skulle se någonting vilket gör att den är sjukt suddig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0